Delen

Onderbouwd online

Leerlingen wekelijks volgen in hun ontwikkeling door middel van spelobservatie. Dat is Onderbouwd! Het geheel geautomatiseerde systeem wordt u aangeboden in combinatie met een effectieve training op locatie.

Inclusief digitaal schoolbord lessen, educatieve app's,  ouderportaal en automatisch rapport.

1350,00 euro inclusief implementatiemiddag. Jaarlijkse licentie 6,90 per leerling per jaar. Prijzen excl. BTW

Meer lezen

Onderbouwd opleiding

Onderbouwd opleiding bestaat uit 3 modules.Rekenontwikkeling, taalontwikkeling en woordenschat. De opleidingen kunnen op school als maatwerk worden gegeven of online worden gevolgd. Bij elke module hoort een themapakket. Bekijk hieronder  de tarieven.                

Meer lezen

Masterclass

Masterclasses zijn er voor IB-ers en onderbouw coördinatoren die na de implementatie zorg dragen voor de continuïteit en de borging van de implementatie. Masterclasses worden elk jaar gegeven door de auteur en bestaat uit 6 online opdrachten, literatuurstudie en een mastermiddag bijeenkomst waarbij de IB-ers een eindpresentatie houden en elkaar kunnen ontmoeten.

€ 375,00 per deelnemer

Meer lezen

Word Onderbouw(d )leerkracht

Begin jij met Onderbouwd en wil je online de training volgens? Dat kan! De online opleiding bestaat uit 12 opdrachten die online worden verzonden. De opdrachten kun je in 12 weken voltooien. Je mag er ook langer overdoen. Pas wanneer het eindverslag is ingeleverd volgt de certificering.

375,00 inclusief BTW

Lees de inhoud