Delen

Villa letterpret
Klassepakket

Het klassepakket bestaat uit de didaktische poppenkast Villa letterpret en uit de handpoppen Arie de letterkanarie (letterkennis), Mollie de mol (klankgroepen), Hak en plak apen (Klanken), tante Truus (auditieve en visuele discriminatie) en Ed met de rijmpet (rijmen). Het klassepakket geeft vorm aan het directe instructiemodel aan kleuters. De didaktische poppenkast en de handpoppen worden geleverd door de firma Heutink in Rijssen.

Bestel hier

Lees meer

Villa letterpret
Opleiding

Villa letterpret goed leren inzetten? Het gebruik van poppenspel, het coderen van uw materialen en het vorm geven aan het directe instructiemodel kan in twee middagen worden aangeleerd. De training wordt gegeven op uw eigen school. Met dit pakket kan de geletterde leeromgeving eenvoudig worden ingericht.Deze opleiding kan eveneens online worden gevolgd.Voordelig en effectief!

Online opleiding

Villa letterpret
Themapakket

Het villa letterpret themapakket zorgt voor het handelingsgericht en zelfstandig werken en een leerrijke inrichting van de lees-schrijfhoek. De inhoud van deze hoek is thematisch. Uit onderzoek blijkt dat kleuters houvast hebben wanneer het grafemisch en fonemische ontwikkeling wordt aangeboden in een thema. De thema's zijn:

lente,winter,zomer,herfst,sinterklaas,kerst,mijn lichaam, boeken, familie, beroepen en dieren.


Bestel