Delen

Onderbouwd online

Leerlingen wekelijks volgen in hun ontwikkeling door middel van spelobservatie. Dat is Onderbouwd! Het geheel geautomatiseerde systeem wordt u aangeboden in combinatie met een effectieve training op locatie.

Inclusief digitaal schoolbord lessen, educatieve app's,  ouderportaal en automatisch rapport.

1350,00 euro inclusief implementatiemiddag. Jaarlijkse licentie 6,90 per leerling per jaar. Prijzen excl. BTW

Meer lezen

Onderbouwd opleiding

Onderbouwd opleiding bestaat uit 3 modules. Taalontwikkeling,woordenschatontwikkeling en rekenontwikkeling. De opleiding wordt maatwerk aangeboden. Er kunnen meer scholen tegelijk aan deelnemen. De themapakketten  worden meegeleverd bij deze opleiding. De opleiding en de pakketten zijn ook los verkrijgbaar.

Themapakket Villa letterpret 1420,00        Themapakket  Fred van de rekenflat 1420,00 Themapakket woorden met Wim 1420,00         Training bij u op school 750,00 per bijeenkomst

Combinatie pakket en training 2100,00

Meer lezen

Masterclass

Masterclasses zijn er voor IB-ers en onderbouw coördinatoren die na de implementatie zorg dragen voor de continuïteit en de borging van de implementatie. Masterclasses worden elk jaar gegeven door de auteur en bestaat uit 6 online opdrachten, literatuurstudie en een mastermiddag bijeenkomst waarbij de IB-ers een eindpresentatie houden en elkaar kunnen ontmoeten.

€ 375,00 per deelnemer

Meer lezen

Startende leerkracht

Begin jij met Onderbouwd en wil je online de training volgens? Dat kan! De online opleiding bestaat uit 12 opdrachten die online worden verzonden. De opdrachten kun je in 12 weken voltooien. Je mag er ook langer overdoen. Pas wanneer het eindverslag is ingeleverd volgt de certificering.

375,00 inclusief BTW

Lees de inhoud